De website van Plattelandstoerisme Roemenië

Website op initiatief van Dorin en Maria Paraschiv

www.vacance-roumanie.com

Hoe ons te bereiken ?     
Andere versies
Engels   Duits   Spaans  
 
 
De tarieven
Reserveren
Wat doen, wat te gaan bekijken?
In de omgeving
Starchiojd
Plattelandsleven
Kloosters van de streek
Het kamp van beeldhouwwerk in steen
Moddervulkanen
De markt van Starchiojd
Het kasteel van Bran
De Prahova-vallei
De Karpaten
Boekarest
Brasov
Ploiesti
Lange wandeling
Stages
ATB
Iets verder weg
Sibiu
Sighisoara
De Donau-delta
 
Roemenië
Tradities uit Maramures
Het Moldavië
De Bergen van Apuseni
Het Orthodoxe geloof
Roemenië-links
  

Goedkeuring van het Roemeense Ministerie van Toerisme nr.5206/11.12.2001

 

 

UIT EEN BRIEF VAN EEN VAN DE GEZINNEN DIE ONS BEZOCHT :


We zijn U VEEL DANK verschuldigd voor de kwaliteit van de vakantie die we bij U hebben doorgebracht. We schrijven U met veel plezier, maar enigzins verlaat, waarvoor U ons wilt excuseren, want direkt na onze terugkomst werden we weer opgeslokt door " de grote wervelwind " van het leven … .
.. ah, hoezeer hebben we de rust van de (te weinige) dagen in Roemenië, waaronder die met U in Uw dorp, niet gewaardeerd.
Onze felicitaties voor alles wat U, Dorin, voor ons hebt gedaan : de organisatie van ons verblijf in het dorp en in Bucharest, alle bezoeken en ontdekkingen, en onze reis in Suceava. Alles verliep perfect.


Veel dank ook aan Maria, de " cordon bleu " van de roemeense keuken, die ons zulke verscheiden en overheerlijke gerechten bereide en ons de culinaire specialiteiten van Roemenië deed ontdekken ; perfecte keuken !


Dank evenzeer aan Uw kinderen die door hun fantasie, hun lach, hun zang en al het leven dat in hen is, ons toonden hoezeer zij hun ouders waarderen en tegelijkertijd op hun gemak zijn met toeristen zoals wij.


Om kort te gaan, veel, veel DANK ! We waardeerden evenzeer de tochten die we maakten. Eén van de meest verrassende was die naar de modder-vulkanen in dat bijna maanlandschap. Een andere verrassing was de nederdaling in de ingewanden van de aarde om die immense zoutmijn te ontdekken met bedden voor een zoute-lucht-kuur. Verrassend, verrassend !!


De meest rustieke excursie was ongetwijfeld de tocht met paard en wagen, " caruta ", die ondanks de regen die ons gedurende een moment begeleide, een grote inddruk op ons heeft achtergelaten. De klank van de hoefijzers van de paarden klinkt nog na in onze oren.


Gastenkamer Dorin en Maria Paraschiv , com.Starchiojd ,Grui straat ,Provincie Prahova , Roemenië

E-Mail : contact@vacance-roumanie.com

  : 0040 244 420154